San Lorenzo Kft. VARGAVAS

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07.30-15.00-ig, Szombat, vasárnap és ünnepnapokon ZÁRVA! Cím: XI. Budapest, Gyógyvíz u.1. Mobil: 06-20/933-9633 E-mail: info@vargavas.hu

Tisztelt Ügyfeleink!

Kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva legyenek szívesek kitölteni és számunkra visszajuttatni az Adatkezeléssel kapcsolatos nyilatkozatot.

 

GDPR

 

"Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok: 

- Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete 

- az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

Ellenkező tájékoztatás hiányában az Adatkezelési Tájékoztató hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és adatkezelésekre, melyek a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban alább hivatkozott Honlapon hirdető, vagy azon más módon megjelenő, az Adatkezelőn kívüli harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb kampányaihoz, az általuk közzétett tartalmakhoz kapcsolódnak.

Ellenkező tájékoztatás hiányában az Adatkezelési Tájékoztató hatálya szintén nem terjed ki olyan weboldalak, szolgáltatók szolgáltatásaira és adatkezeléseire, melyekre az Adatkezelési Tájékoztató hatálya alá tartozó honlapon található hivatkozás vezet. Az ilyen szolgáltatásokra a szolgáltatást üzemeltető harmadik személyes adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezések irányadók, és ezekért az adatkezelésekért Adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Forrás: adatvedelmirendelet.huppke.jak)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 408
Tegnapi: 782
Heti: 3 568
Havi: 14 982
Össz.: 3 814 921

Látogatottság növelés
Oldal: GDPR
San Lorenzo Kft. VARGAVAS - © 2008 - 2024 - sanlorenzo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »